«Ватний прошарок оточення президента»: ведучий 1+1 відмовився йти в Раду від «Слуги народу»

11:21, 13.06.2019
«Ватний прошарок оточення президента»: ведучий 1+1 відмовився йти в Раду від «Слуги народу»

(Serhii Ivanov/Фейсбук)

Ведучий телеканалу 1+1 Сергій Іванов відмовився балотуватися у Верховну Раду з партією "Слуга народу".


У Facebook він спростував інформацію про свої наміри брати участь у парламентських виборах. 

 

"Так, я отримав пропозицію балотуватися за мажоритаркою від партії "Слуга народу". Я дуже вдячний за довіру, за пропозицію, я розумію, що шанс перемогти — дуже високий, але вимушений відмовити", — написав він.

 

Серед причин відмови Іванов назвав категоричну незгоду сім’ї, бажання надалі розвиватися у журналістиці та низьку депутатську зарплату.

 

"Я не можу дозволити собі депутатство чисто матеріально, оскільки не маю достатньо накопичень або бізнесу, щоб наступні п’ять років не залежати ні від кого. Як це не прикро, але політика в Україні залишається прерогативою багатих", — зазначив він.

 

Також ведучий додав, що у нього і чинної влади навряд чи збігаються "світогляди та сприйняття законності".

 

"Попри те, що в Зе-команді дуже багато патріотичних, гідних людей, мене дуже непокоїть ватний прошарок оточення президента, і я не збираюся про це мовчати", - наголосив ведучий.

 

Як повідомляла УМ, партія "Слуга народу" виключила зі свого списку кандидатів у народні депутати Ірину Панченко та Вадима Гутцайта. 

 

Також  співробітник телеканалу NewsOne Дмитро Співак, якого на з'їзді партії "Слуга народу" оголосили кандидатом в депутати під №33, заявив, що передумав балотуватися в парламент.