Зірка шоу «Україна має талант» Алла Клішта вбита в Німеччині

20:03, 07.06.2019
Зірка шоу «Україна має талант» Алла Клішта вбита в Німеччині

Алла Клішта була рекордсменкою в Україні

Відома українка Алла Клішта, яка брала участь в "Україна має талант" та німецькому шоу Das Supertalent, була жорстоко вбита в Німеччині.
 
Тіло учасниці знайшли в річці Рейн, повідомляє Daily Mail.
 
Як зазначається, 33-річна Клішта зникла в кінці квітня. Жінка працювала в парку розваг в німецькому місті Руст. Її пошуки почалися після того, як вона не вийшла на роботу, до якої зазвичай підходила з повною відповідальністю.
 
Правоохоронці розшукали дівчину 18 травня, але вона була вже мертвою.
 
За даними поліції, Алла Клішта була вбита до того, як її кинули у воду. Яким саме чином - поки невідомо.
 
Відомо, що наразі правоохоронці заарештували 30-річного екс-бойфренда артистки за підозрою в її вбивстві, але офіційних звинувачень ще не пред’явлено.
 
Як повідомляє "24 канал", перспективна танцівниця емігрувала до Німеччини понад 8 років тому. На це в Алли Клішти було кілька причин, зокрема, її родині бракувало грошей, оскільки батьки вийшли на пенсію.
 
 

 
Окрім цього, українка прагнула добре заробляти завдяки своєму хобі, що було складно в Україні.
 
Тому Алла Клішта зібрала речі та, не повідомивши нікого про переїзд, емігрувала до Німеччини. Батьки дізнались про її рішення тільки після того, як вона вже була за кордоном. 
 
"Мої батьки вийшли на пенсію, тому стало дуже важко матеріально. Я прийняла рішення поїхати за кордон... Але бачити рідних завдяки телефону дуже складно, бо хочеться обійняти, поцілувати. Сумую за близькими та знайомими", - розповідала Алла Клішта.
 
Поїздку до Німеччини вона здійснила у складі танцювального колективу. Після його розпаду Алла Клішта опанувала інше мистецтво - розкручування обручів. Сталось це зовсім спонтанно: українка знайшла за лаштунками сцени інвентар та придумала створити програму, в якій поєднає акробатику, танці та жонглювання.
 
І це Аллі Клішті вдалось. Вона є рекордсменом України за кількістю одночасно розкручених обручів: танцівниця прокрутила 102 хула-хупа, вага яких становила 20 кілограмів.
 
За кордоном Алла Клішта активно виступала із власною шоу-програмою. Та якщо в Німеччині дівчина була вже дуже відомою, на Батьківщині вона прославилась завдяки розважальному проекту "Україна має талант". Окрім цього, Алла Клішта виступала на аналогічному шоу в Румунії та Німеччині.
 
Також Алла Клішта активно вела свій блог у мережі, де публікувала чимало фото з гастролей та приватного життя. Однак після смерті на Twitter-сторінці українки можна побачити, що безліч файлів були видалені. Ймовірно, це зробили правоохоронці на час слідства. Водночас на її Instagram-профілі залишились всі фото.
 
Як писала "УМ", рік тому в Мексиці вуличні банди застрелили українку Тетяну Мірутенко.
 
А в червні 2018-го в Туреччині застрелили співачку Хасер Тулу.