Уляна Супрун планує залишитися в Україні й після виборів

16:37, 02.06.2019
Уляна Супрун планує залишитися в Україні й після виборів

(Василь Артюшенко, DT.UA)

В.о. глави МОЗ Уляна Супрун планує залишитися в Україні і продовжувати тут працювати, навіть якщо після завершення виборів не буде виконувати обов’язки міністра.

 

Про це Супрун заявила в інтерв'ю журналу "НВ".

 

"Я є громадянкою України, залишаюся в Україні й далі працюватиму тут. І сподіваюся, що зможу в будь-який спосіб далі допомагати, щоб трансформація (у сфері медицини - ред.) відбувалася", - зазначила Супрун.

 

Вона додала, що "є частиною української політики", оскільки виконує обов’язки міністра.

 

"Побачимо, як буде далі. Я би хотіла бути на тому місці, де допомагатиму розвивати не лише охорону здоров’я, а й будь-які справи на користь України", - зазначила в.о. глави МОЗ. 

 

Як повідомляла УМ, Володимир Зеленський склав присягу президента у Верховній Раді і прийняв командування Збройними силами України.

 
Під час урочистої промови Зеленський запропонував уряду добровільно прийти у відставку і оголосив, що дає депутатам 2 місяці та "розпускає Верховну Раду".
 
Згодом прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що іде у відставку.
 
Верховна Рада України не підтримала відставку прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана на позачерговому засіданні. "За" проголосували 97 народних депутатів з необхідних 226.