На фестивалі Kozak Fest загинула людина

11:52, 02.06.2019
На фестивалі Kozak Fest загинула людина

В результаті обвалення даху сцени на музичному фестивалі Kozak FEST (Дніпропетровська обл.)  одна людина загинула, двоє постраждали.

 

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на дані облуправління ДержНС у Дніпропетровській області.

 

"В результаті сильного пориву вітру, грози і шквального дощу на місці проведення етно-рок-фестивалю Kozak Fest зірвало дах сцени, в результаті чого загинула одна людина 1971 року народження", - повідомили у ДержНС.

 

Двоє людей зазнали травм - жінка 1967 р.н. отримала перелом ноги, її госпіталізовано, у чоловіка 1978 р.н. - перелом ступні.

 

"Рятувальники витягли 53 легкових автомобіля і врятували 135 осіб", - зазначили у відомстві.

 

Етно-рок-фестиваль Kozak Fest скасував усі заходи, які були заплановані на 2 червня.

 

"Всю ніч команда KOZAK Fest намагалася ліквідувати наслідки негоди, але, на жаль, за такий короткий проміжок часу неможливо відновити повноцінну роботу сцени, яка постраждала найбільше. Ми перепрошуємо у гостей фестивалю, яким так і не вдалось сповна насолодитись справжньою якісною українською музикою", — йдеться у повідомленні.

 

Раніше музикант Дмитро Шуров повідомив, що під час етно-рок-фестивалю України Kozak FEST через непогоду обвалився дах сцени.

 

Він додав, що тисячі людей "намагаються покинути фестиваль під стіною дощу".

 

 

"Твориться хаос, падають дерева. Бажаю всім людям вийти з цієї халепи живими та здоровими, бережіть себе та близьких", — написав Шуров.