Ляшку не дали вести трансляцію з кабінету Зеленського в Адміністрації президента (відео)

11:15, 21.05.2019
Ляшку не дали вести трансляцію з кабінету Зеленського в Адміністрації президента (відео)

Олег Ляшко хотів вести трансляцію з Адміністрації президента (фото: facebook.com / Олег Ляшко)

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко влаштував в Адміністрації президента онлайн-трансляцію, де планував показати консультації парламентських фракцій з Володимиром Зеленським, але охорона змусила його вимкнути телефон.
 
Відео він транслював у Facebook.
 
"Більше ніяких таємниць. Вперше буде продемонстрована таємна зустріч для людей, щоб люди почули мотивацію президента", - оголосив Ляшко, додавши, що Зеленський добряче спізнюється.
 
Лідер "радикалів" зазначив, що, якщо його змусять вимкнути телефон, то всі побачать, хто це зробив "у самому логові влади".
 
Разом з тим він підійшов до всіх представників фракцій і запитав, чи не проти вони онлайн-трансляції. Всі відповіли, що не проти, оскільки за демократію і нові тренди.
 
Згодом представників фракцій покликали в окрему кімнату і всі подалися туди, але Ляшку заступила дорогу охорона. До нього підійшов Зеленський, потиснув руку і запитав, як він ставиться до розпуску Ради.
 

 
Ляшко відповів, що позитивно, на що президент з посмішкою відповів: "Ось і добре", після чого за ним зачинилися двері, а Ляшко залишився в коридорі.
 
"Оце вам і демократія", -  сказав на це політик.
 
"Хочу звернутися до президента Зеленського - пропустити мене на консультації і дати можливість людям почути, що відбувається за закритими дверима", - додав він.
 
Після безуспішних спроб переконати охоронців пропустити його, Ляшко спробував зайти з іншого ходу, але і там було зачинено.
 
Він почав нервувати і кричати, щоб його пустили на засідання для консультацій. Охорона спокійно відповіла, що може пройти, але має вимкнути телефон, як це зробили всі інші.
 
"Ви побачили, що не хоче нова влада відкритості і прозорості", - сказав Ляшко.
 
"Я вимушений залишити телефон, а ви робіть висновки, українці", - додав він і перервав трансляцію.
 
Як повідомляла "УМ", новообраний президент Володимир Зеленський запросив глав фракцій порадитися щодо розпуску Ради. При цьому Олег Ляшко приїхав на консультацію із Зеленським на велосипеді.