У Жашкові на 20-річного хлопця впала бетонна плита

19:39, 10.04.2019
У Жашкові на 20-річного хлопця впала бетонна плита

Хлопець у важкому стані (фото: ДНС)

Жахливий випадок трапився у Жашкові Черкаської області. У вівторок 9 квітня під час будівельних робіт в одному з домоволодінь на молодого хлопця впала бетонна плита. 
 
Як повідомляє речник Черкаського обласного управління ДСНС Костянтин Проценко, у приватному домоволодінні на вулиці Черняхівського, де бригада будівельників проводила демонтаж стін погребу, сталося падіння стіни, під яку потрапив 20-річний робітник. 
 
На місце НП рятувати бідолашного хлопця оперативно примчав черговий караул Жашківської пожежно-рятувальної частини.
 
"Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту зуміли частково підняти плиту і поставити упори, що дозволило медикам провести для потерпілого протишокову терапію. 
 
Згодом до місця прибув трактор-навантажувач за допомогою якого вдалось зняти плиту і звільнити з під неї чоловіка", - розповідає Костянтин Петрович.
 
За його словами, врятованого молодого чоловіка поклали на жорсткі ноші та віднесли до карети швидкої медичної допомоги. Із попереднім діагнозом - перелом стегна, тазу та внутрішня політравма, його було терміново госпіталізовано до травматологічного відділення центральної районної лікарні.
 
"Стан хлопця лікарі оцінюють як важкий", - зазначає Костянтин Проценко
 
Як повідомляла "УМ" 8 квітня, у Києві до 3-ї ночі гасили пожежу в приватному секторі.