ТІК ударив бордами по Зеленському та Тимошенко на їх батьківщині (фото)

15:11, 18.03.2019
ТІК ударив бордами по Зеленському та Тимошенко на їх батьківщині (фото)

У містах України з'явилися білборди з дошкульними для Тимошенко та Зеленського написами (фото: umoloda.kyiv.ua)

Гурт ТІК продовжив перфоманс-серію з висміювання кандидатів у президенти Юлії Тимошенко та Володимира Зеленського на білбордах у Дніпрі, Чернігові, Кривому розі, Полтаві та Кременчуку.
 
Так, зокрема на батьківщині Юлії Тимошенко з'явилися білборди з написами: "У новий курс на старій кобилі, ми це десь вже чули, ми там уже билі".
 
А в рідному для Володимира Зеленського Кривому розі: "І як би не вийшло нам з вами на зло із маленького Вовки велике ...ло", "Не знаю, як вам, ну а як по мені, в шоколаді трохи ліпше, ніж у лайні".
 
Подібні борди з'явилися й у інших містах України.
 
 
Як відомо, зазначені написи є цитатами з пісні гурту ТІК "Циклони", кліп на яку підірвав мережу на початку березня.
 
 
У пісні лідер гурту Віктор Бронюк висміює кандидатів у президенти Юлію Тимошенко та Володимира Зеленського. 
 
 
За сюжетом кліпу сільський житель Іван Петрович рятує виборчу дільницю від залиття фекаліями, через що вибори опинилися під загрозою.
 
 
У самій пісні звучать такі фрази: 
 
"Весняні циклони, ці клоуни. Недолюстровані, перефарбовані. З вилами й косами на постаменти. Голими й босими йдуть в президенти".
 
"Газ подешевшає від тьоті Юлі і так 20 років, а в кишені дві дулі".
 
"Владімір також нині не тренд, он у москалів є вже такий президент".
 
 
Як наголосив Віктор Бронюк, ідея "Циклонів"  - це відповідь на запитання, чому українці зачаровуються кандидатами, голосують за них, а потім по факту розчаровуються і при владі з'являються ті ж самі біг-морди, тільки в профіль.
 

За його словами, виборці мають право зачаровуватися, але при цьому повинні усвідомлювати свою відповідальність.
 
"Якщо корова призначена давати молоко, то використовувати її на кінних перегонах - дурна ідея, як би ви ту телицю не обожнювали. І навпаки, купувати племінного коня, розраховуючи на збільшення надоїв на душу населення, м‘яко кажучи, недалекоглядно. Але цю інформацію люди пропускають мимо вух. Тому я вирішив у гумористичній формі звернути увагу виборців, що це саме вони у кабінках на дільницях приводять до влади корупціонерів, диктаторів та високопоставлених бездар. (Тих самих, які в період виборчої кампанії грошима чи гречкою задобрюють свій електорат.) У такий не хитрий спосіб одні нові обличчя змінюються іншими, але якість влади від того не стає кращою", - заявив лідер гурту ТІК.
 
Нагадаємо, раніше стало відомо, що Володимира Зеленського судитимуть за порушення авторських прав у серіалі "Слуга народу 2. Від любові до імпічменту".