Аварія в Сумах: автівка поліції вилетіла на тротуар, травмувавши 7 людей (фото)

14:34, 20.08.2018
Аварія в Сумах: автівка поліції вилетіла на тротуар, травмувавши 7 людей (фото)

Поліція просить відгукнутися свідків ДТП (фото: 0542.ua)

У неділю 19 серпня, в Сумах на перехресті вулиць Петропавлівська та Перекопська сталася ДТП з участю патрульного автомобіля Toyota Prius та автомобіля Audi. 
 
Внаслідок аварії постраждали 7 людей.
 
За інформацією поліції, службовий автомобіль патрульних їхав на виклик із включеними проблисковими маячками та звуковим сигналом у той час, як по Перекопській їхала Audi у бік вулиці Герасима Кондратьєва. 
 
На перехресті вулиць сталося зіткнення. Audi вдарила поліцейське авто в бік, в результаті чого автомобіль патрульних вилетів на тротуар і перекинувся, збивши групу пішоходів.
 
За даними чергового лікаря Сумської обласної лікарні Олени Гричаненко, бригадами "швидкої допомоги" в Сумську обласну лікарню було доправлено п’ять потерпілих, ще двоє людей звернулися за медичною допомогою самі.
 
 
"Всі пацієнти, які були доставлені бригадами "швидкої допомоги", знаходяться у стані середнього ступеню тяжкості, але потрібно зазначити, що двоє з них мають тяжкий стан: одна дівчина, 94-го року народження, знаходиться в реанімації, і був госпіталізований в хірургію, бо потребував невідкладного оперативного втручання, теж один пішохід", - передає слова лікаря телеканал UA:Суми.
 
 
Самостійно звернувся до медиків водій службового поліцейського автомобіля, і стан його здоров’я зараз уточняється в результаті дообстеження. 
 
Крім цього, із самозверненням звернулась ще одна жінка - пасажирка Audi. 
 
Тим часом поліція просить відгукнутися свідків зазначеної ДТП. 
 
 
"Сьогодні о 14:49 на перехресті даних вулиць відбулось зіткнення іномарки та службового авто патрульної поліції. Внаслідок чого тілесних ушкоджень зазнали учасники аварії та перехожі. Наразі правоохоронці з’ясовують причини та обставини дорожньо-траспортної пригоди. Для повного та об’єктивного розслідування керівництво Сумського відділу поліції звертається до очевидців даної події та водіїв, які зафіксували те, що сталося на відеореєстратори, звернутися до Сумського відділу поліції і дати свідчення", - написала на своїй сторінці у Facebook начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Сумській області Ельвіра Біганова.
 
У той же день на Новоірпінській дорозі поблизу Києва зіткнулися Suzuki та Citroen, у результаті чого 4 осіб загинули, ще троє перебувають у важкому стані.