Біля Золотих воріт у Києві зарізали голову спілки мігрантів України

09:25, 23.06.2017
Біля Золотих воріт у Києві зарізали голову спілки мігрантів України

Сергій Олійник був ветераном АТО (Alina Bodnar / Facebook)

Надвечір 22 червня у центрі Києва у сквері поблизу музею "Золоті ворота" під час сварки був убитий голова спілки мігрантів України Сергій Олійник.

Про обставини злочину та особу загиблого повідомила ТСН.

Конфлікт виник на побутовому грунті, продовжився бійкою, під час якої Сергія Олійника зарізали.

"За попередніми даними, двоє чоловіків разом випивали, між ними стався конфлікт, який перейшов у бійку. Билися спочатку біля входу в метро, а потім продовжили з'ясовувати стосунки за допомогою кулаків у сквері неподалік. В ході бійки один із чоловіків наніс ножове поранення іншому, в результаті якого останній помер, сидячи на лавці", - сказано в повідомленні "Київ оперативний" у Facebook.



Конфлікт виник через сина загиблого, який поблизу метро грав на музичному інструменті та заробляв гроші.

Це не сподобалося одному із жителів будинку на Ярославовому валу, що розташований неподалік метро "Золоті ворота".

Чоловік почав прискіпуватись до хлопця, вимагаючи припинити грати. Батько вступився за сина, після чого й відбувся конфлікт з різаниною.

Очевидці повідомляють, що спочатку двоє чоловіків приблизно 60-ти років гучно сварилися на лавках біля музею, через що свідки сварки навіть викликали поліцію.

Сварка начебто вщухла, однак згодом один із чоловіків підійшов до другого і наніс йому два ножових поранення в живіт і грудну клітку. Від поранень потерпілий помер на місці.

Сергій Олійник був разом із дружиною. Різанина сталася на її очах, тому їй стало погано, жінку забрала швидка.

Пізніше стало відомо, що підозрюваний був затриманий співробітниками Шевченківського управління поліції ГУНП в м. Києві.