Сергій Лещенко втратив рукава під час бійки у Верховній Раді (відео)

14:31, 09.02.2017
Сергій Лещенко втратив рукава під час бійки у Верховній Раді (відео)

Лещенко залишився без рукава (Олексій Рябчин)

Сергій Лещенко під час бійки під час ранкового пленарного засідання Верховної Ради у бійці із членом своєї фракції Іваном Мельничуком втратив рукав піджака, інформує "Українська правда". Лещенко після інциденту похизувався у Фейсбуці зіпсованим одягом.

Конфлікт стався через пост у Фейсбуці, в якому сергій Лещенко заявив, що депутати БПП не приходять на комітет з питань запобігання і протидії корупції за вказівкою Адміністрації президентам.

"Кожен має відповідати за свої слова, навіть ціною розірваного рота і синцями під очима", - зазначив Мельничук."Іван Мельничук почав битися з Лещенком. Це повний абсурд парламентаризму", - сказав депутат Юрій Дерев'янко про бійку між членами фракції.

Пізніше у рукоприкладство втрутився нардеп від БПП Олег Барна, який їх розборонив.




"Я лише бачив, як Лещенко відмахувався, коли Барна їх розбороняв", - зазначив депутат Валерій Пацкан.

Депутат Мустафа Наєм впевнений, що борець з корупцією Лещенко зазнав моральних та фізичних тортур під час бійки.

Пізніше з трибуни парламенту виступив колега Лещенка – нардеп Мустафа Найєм.

За його словами, борці з корупцією "зазнають тортур фізичних і моральних". "Ми ніколи не відчували від цих людей, що в парламенті. Так само починав Януковича", - додав він.

Спікер Парламента Андрій Парубій намагався заспокоїти депутатів та звернувся до регламентного комітету Ради, щоб діям депутатів було надано оцінку.