Олег Ляшко хоче забрати паспорт у московської зозулі Юлії Тимошенко

14:36, 17.11.2016
Олег Ляшко хоче забрати паспорт у московської зозулі Юлії Тимошенко

Олег Ляшко пропонує Юлії Тимошенко забиратися до Росії.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко просить Президента Петра Порошенка позбавити лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко українського громадянства, бо вважає її «московською зозулею».

 

Про це депутат Ляшко заявив журналістам у кулуарах Верховної Ради у четвер.

 

«Я дуже злий. Я дуже злий на Юльку. Ця московська зозуля, одягнена у українські вишиванки, намагалася чужими руками реалізувати путінський кремлівський план по захопленню влади в Україні. Моїй злісті немає меж!», – заявив Олег Ляшко.

 

Він переконаний, що Тимошенко причетна до антидержавної діяльності і тому керівництво держави має позбавити її громадянства України.

 

«Взяла зозуля московська, використала дєда (Юрія Шухевича – Ред.), героя, політв’язня, у своїх брудних кремлівських іграх. Хай їй Путін надасть російське громадянство. Вона це заслужила – разом з російським громадянством - звання героя Росії, за підривну діяльність, яку ця московська зозуля проводить в Україні», – обурюється Ляшко.

 

На його думку, Тимошенко могла б сама запропонувати імпічмент президента: «Ти герой, ти хочеш відставки Петра – вийди на трибуну й скажи, що я хочу відставки Порошенка. Ти чого перед собою діда пхаєш, лиса драна? Ти що собі дозволяєш? Моїх депутатів використовувати в кремлівських іграх! Я голову відкручу любому, хто розвалює країну!».

 

Депутат перекоанний, що Тимошенко домовилась із Путіним.

 

«Ці профурсетки «інтерівські» – бойки, льовочкіни, медведчуки – крутять цю зозулю кожен день, з самого ранку, і всі російські канали. Тому що вона хоче влади – хоче влади ціною знищення країни, її розвалу. Їй не подобається Петро? Він мені ще менше подобається, ніж їй. Бо вона з ним не один раз домовлялася. А я з ним ні про що ніколи не домовлявся. Але я не дам розвалити країну», – каже Олег Ляшко.

 

Депутат-радикал майже не підбирав слів: «І той, хто домовляється з кремлівськими чортами заради того, щоб отримати владу в країні, ти подумай, дура: ти на чому її отримаєш – на руїнах України? Ми вже втратили Донбас і Крим. Завтра після реалізації московського сценарію румуї заберуть Чернівці, Угорщина забере Закарпаття... Де буде Харків, де буде Одеса? Де ти будеш хазяйнувати? Мозги відсохли взагалі у прагненні влади!».

 

За його словами, домовляючись із Путіним через його кума Медведчука, московська зозуля «мого депутата Шухевича веде на бійню – московську бійню – а потім ще й грохнуть хотіли».

 

Нагадаємо, що згідно закону «Про громадянство України», вихід із громадянства України здійснюється за клопотанням самої особи. Серед підстав для втрати громадянства немає антидержавної й підривної діяльності.