Львів затягнуло їдким димом

12:57, 06.09.2016
Львів затягнуло їдким димом

Кілька районів Львова затягнуло густим їдким димом у ніч на вівторок. Рятувальники вважають однією з причин появи диму горіння торфу в селі Ситихів Жовківського району. Але це не єдина версія.

 

Про це повідомляють облуправління Держслужби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) і львівські ЗМІ.

 

«Цієї ночі та вранці, 6 вересня, у Львові спостерігається пелена густого диму. Люди скаржаться на те, що важко дихати. За словами мешканців, чіткий запах горілого сміття спостерігається в Личаківському, Сихівському, Франківському районах та на Левандівці», - йдеться у повідомленні рятувальників.

 

 

За їхніми даними, до служби порятунку «101» упродовж ранку надходило багато дзвінків від стурбованих львів’ян, які повідомляли про те, що відчувають неприємний запах продуктів горіння.

 

Обстеживши територію навколо міста та у його межах, близько 11-ї ранку рятувальники виявили горіння торфу в селі Ситихів.

 

Речник Головного управління ДСНС України у Львівській області Ігор Курус каже, що загоряння торфу – це лише одна з версій рятувальників. Але наразі ця інформація не підтверджена, тому рятувальники об'їжджають прилеглі до міста території в пошуках інших джерел задимленості та різкого запаху.