Олімпійця Олега Верняєва зустріли в Борисполі з шампанським (фото)

11:36, 21.08.2016
Олімпійця Олега Верняєва зустріли в Борисполі з шампанським (фото)

Олег Верняєв з батьками.

Олімпійський чемпіон та срібний призер Ігор-2016 Олег Верняєв разом з іншими українськими гімнастами повернувся в Україну в неділю вранці. В аеропорту «Бориспіль» найрезультативнішого спортсмена української збірної на Олімпіаді в Ріо зустрічали хлібом, сіллю та шампанським.

 

«Під гімн України, музичний супровід військового оркестру, з іменною футболкою та бризками шампанського, країна зустрічала свого першого Олімпійського чемпіона Ігор XXXI Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро зі спортивної гімнастики Олега Верняєва», - йдеться у повідомленні Національного олімпійського комітету України.

 

 

У НОК відзначають, що Верняєв «зумів піднятись на найвищу сходинку п’єдесталу у вправі на брусах та посів друге місце у гімнастичному багатоборстві».

 

Зустріти чемпіона прийшли міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, представники НОК, Збройних Сил України, численні друзі й вболівальники, представники мас-медіа.

 

 

Неабияк раділи успіху сина батьки Олега – Юрій та Тетяна Верняєви.

 

«Не очікував на такий теплий прийом, перше, що хочеться зробити, виспатись», - поділився своїми враженнями наш медаліст.

 

 

Наставник Верняєва, головний тренер збірної команди України зі спортивної гімнастики Геннадій Сартинський подякував усім вболівальникам: «Дійсно відчувалась підтримка кожного українця, ми робили все для нашої рідної неньки».

 

У свою чергу Олег Верняєв додав: «Такої кількості дзвінків та смс я ніколи не отримував. Мій телефон два дні не замовкав».