Волонтерка Ричкова, екс-депутат Одарченко, "укропівці" Шевченко і Констанкевич та киянин Микитась визнані депутатами

18:49, 26.07.2016
Волонтерка Ричкова, екс-депутат Одарченко, "укропівці" Шевченко і Констанкевич та киянин Микитась визнані депутатами

Волонтерка Тетяна Ричкова.

Центральна виборча комісія офіційно встановила результати проміжних виборів на 5 виборчих округах на своєму засіданні у вівторок.

 

Про це повідомляє офіційний сайт Центрвиборчкому.

 

Так в одномандатному виборчому окрузі №27 міста Дніпро ЦВК визнала обраним народним депутатом відому волонтерку, самовисуванку Тетяну Ричкову. Пані Ричкова також є старшим офіцером приймальні міністра оборони.

 

В одномандатному виборчому окрузі №183 міста Херсон визнаний обраним депутатом  кандидат від партії «Батьківщина» Юрій Одарченко. За нього на проміжних виборах 17 липня проголосувало 25% виборців.

 

Пан Одарченко – депутат Херсонської облради, директор будівельної компанії «Будмеханізація», екс-голова Херсонської облдержадміністрації, депутат Верховної Ради 5-7 скликань.

 

В окрузі №85 Івано-Франківської області переміг і визнаний народним депутатом  кандидат від партії «Укроп» Віктор Шевченко. За нього на проголосувало лише 21,19% виборців.

 

Віктор Шевченко – депутат Івано-Франківської облради, директор компанії «Бугіль». Віодночас, він є братом народного депутата і колишнього директора гірськолижного курорту «Буковель» Олександра Шевченка.

 

У чернігівському окрузі №206 переміг самовисуванець Максим Микитась з Києва. За нього 17 липня проголосувало 31,45% виборців.

 

Пан Микитась – президент державної будівельної корпорації «Укрбуд», екс-депутат Київської міськради від фракції УДАР.

 

 

В окрузі №23 Волинської області перемогла кандидат від партії «Укроп Ірина Констанкевич з Луцька. За неї віддали голоси 57,42% виборців.

 

Пані Констанкевич - депутат Волинської обласної ради, заступник голови правління благодійного фонду «Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» (сам Палиця є головою облради), завідувач кафедри української літератури Східноєвропейського Національного університету імені Лесі Українки.

 

Відповідні протоколи ЦВК про результати виборів у п’яти округах підписали всі присутні на засіданні члени комісії.