На Оболоні у Києві представники ТЦК шукали ворожих диверсантів, фото

17:41, 05.02.2024
На Оболоні у Києві представники ТЦК шукали ворожих диверсантів, фото

Ці світлини Оболонський ТЦК та СП спочатку оприлюднив, а потім видалив допис. (facebook.com/obolonrtck)

Представники ТЦК та СП, поліції Києва і 129-го батальйону тероборони шукали російських диверсантів на Оболонському районі Києва протягом понеділка, 5 лютого.

 

Зокрема, на багатьох перехрестях та перед мостами було встановлено блокпости та зупинявся автотранспорт.

 

Як інформує Україна молода, на це масово відреагували жителі столичного району в соцмережах. Тож Оболонський РТЦК та СП вирішив навести свою позицію у Facebook.

 

«В Оболонському районі міста Києва проводяться пошукові заходи за участю представників Сектору оборони №1 міста Києва, Оболонського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, 129 батальйону територіальної оборони та представників Оболонського управління поліції, Головного Управління Національної поліції у м. Києві, щодо виявлення диверсійно розвідувальних груп ворога», - йдеться у повідомленні.

 

 

У коментарях до посту українці іронічно «дивуються» відколи це ТЦК та СП ведуть боротьбу з диверсантами. І цікавляться: невже диверсантам також вручають повістки та відправляють на ВЛК.

 

 

Згодом Оболонський ТЦК та СП обмежив можливість коментувати допис.  Невдовзі пост про диверсантів взагалі чомусь видалили зі сторінки ТЦК у ФБ. 

 

 
Як повідомляла "УМ", президент Зеленський очікує від військових справедливої та законної мобілізації та виступає проти «силової» форми залучення перехожих до ЗСУ, коли повістки вручають на вулицях.