Міноборони та сервіс robota.ua домовились про рекрутинг до ЗСУ

17:20, 07.12.2023
Міноборони та сервіс robota.ua домовились про рекрутинг до ЗСУ

Наталія Калмикова і Валерій Решетняк підписали Меморандум про співпрацю. (Фото Міноборони України)

Заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова і генеральний директор онлайн-сервісу robota.ua Валерій Решетняк підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації проєкту рекрутингу до війська.

 

Це вже третя компанія, з якою підписано відповідну угоду. За останні тижні кількість вакансій ЗСУ на платформах з пошуку роботи та відгуків на них суттєво зросла і продовжує демонструвати позитивну динаміку.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Міноборони у четвер.

 

«Збройні Сили України нині потребують фахівців у різних сферах. І є багато людей, які хочуть долучитися до війська за зрозумілим алгоритмом саме туди, де їхній цивільний досвід буде найзатребуванішим.

 

Саме тому ми й надалі розвиватимемо співпрацю із тими компаніями на ринку рекрутингу, які надають безкоштовні послуги. Ціль у нас одна – перемога!», - наголосила пані Калмикова.

 

Зазначається, що Robota.ua вже запустила окремий спецпроєкт, з інформацією щодо рекрутингу та вакансій в ЗСУ. На сайті спецпроєкту можна самостійно обрати підрозділ і посаду, відгукнувшись на вакансію, що відповідає професійному досвіду рекрута.

 

«Зараз дуже важливо допомагати створювати в Силах оборони України сучасну систему рекрутингу і бути частиною цього процесу. Ми розуміємо, що Збройні Сили потребують не лише людей на передовій, а ще, наприклад, кухарів чи спеціалістів з логістики», зазначив пан Решетняк.

 

Як повідомляла «УМ», у листопаді Міноборони підписало договори на рекрутинг до ЗСУ із платформою з працевлаштування Lobby X.

 

Згодом така ж сама угода була підписана з платформою Work.ua.