У Туреччині затримано українця: збив на смерть грабіжників-азербайджанців

15:49, 12.11.2023
У Туреччині затримано українця: збив на смерть грабіжників-азербайджанців

Українець на автомобілі перезлідує грабіхників-азербайджанців у Анталії. (Скріншот відео)

У турецькій провінції Анталія в районі Аланії затримали громадянина України, який збив на смерть двох азербайджанців, які перед тим його пограбували.

 

Як інформує УМ, про це повідомило турецьке видання Hurriyet.

 

Інцидент стався у п'ятницю перед готелем в районі Махмутлар.

 

Згідно з отриманою інформацією, поки українець Дмитро Ц. сидів в автомобілі, підозрювані, на ім'я Мурат О. і Ельнур Б., які під'їхали на мотоциклі без номерного знаку розбили вікно у авто прикладом пістолета і наказали віддати їм сумку, що знаходилася в машині.

 

Коли Дмитро Ц. не віддав сумку, підозрювані вистрілили в автомобіль, а потім забрали сумку і втекли на мотоциклі.

 

Українець, який почав переслідувати підозрюваних на авто, врізався в мотоцикл через 300 метрів. Після повідомлень очевидців на місце події було відправлено багато бригад жандармерії та медиків.

 

Медичні бригади прибули за вказаною адресою і встановили, що Мурат О. та Ельнур Б. загинули. Команди жандармерії вилучили пістолет і стріляну гільзу під час розслідування на місці події.

 

Під час слідства стало відомо, що у викраденій сумці було 35 тисяч євро.

 

Дмитра Ц. затримали за те, що він збив своїм автомобілем 2 підозрюваних і спричинив їхню смерть. Також затримали ще одну особу, яка, як стверджується, мала зв'язок з загиблими підозрюваними у вимаганні. Підозрювані були передані до суду Аланії.

 

Варто зазначити, що момент пограбування і те, як Дмитро Ц. переслідує підозрюваних на мотоциклі і збиває їх своїм автомобілем, було зафіксовано на відео з камер спостереження.

 

 

Як повідомляла УМ, ДБР оголосило підозру нардепу Андрію Ніколаєнку, який у Житомирській області збив на смерть 18-річну дівчину, внаслідок перевищеної швидкості.