Смертельна ДТП: нардеп Ніколаєнко перевищив швидкість

16:18, 06.11.2023
Смертельна ДТП: нардеп Ніколаєнко перевищив швидкість

Андрій Ніколаєнко підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої. (facebook.com/andriynikolaienko)

Державне бюро розслідувань оголосило підозру народному депутату від "Батьківщини" Андрію Ніколаєнку, який у Житомирській області спричинив смертельну ДТП, внаслідок перевищеної швидкості.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужби ДБР і ОГП

 

«Подія трапилась на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка Житомирського району близько десятої ранку 3 листопада 2023 року. Автомобіль за кермом якого перебував народний депутат наїхав на пішохода.

 

Встановлено, що народний депутат України всупереч вимогам пунктів ПДР, рухався із перевищенням дозволеної швидкості. 18-річна дівчина від отриманих ушкоджень померла на місці події», - йдеться у повідомленні.

 

Ніколаєнку повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. До суду скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

:

Як повідомляла УМ, народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Ніколаєнко офіційно підтвердив, що збив на смерть 18–річну дівчину поблизу Житомира перебуваючи за кермом. За його словами, він був тверезим, не порушував правил дорожнього руху, але трагедії уникнути не вдалося