У Львові військові ТЦК стусанами викрали киянина і відправили на Рівненський полігон

16:37, 11.10.2023
У Львові військові ТЦК стусанами викрали киянина і відправили на Рівненський полігон

Вночі у ТЦК нібито провели медобстеження киянину, а вранці його доставили на полігон у Рівненській області. (Скріншот відео)

Львівський обласний ТЦК та СП відреагував на скандальне відео з соцмереж, на якому військові пізно ввечері затримали киянина і стусанами затягнули його до військкомату.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Львівський обласний ТЦК та СП у середу.

 

«Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі.

 

Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи, щодо встановлення обставин даного випадку. Призначено службову перевірку», - йдеться у повідомленні.

 

Водночас видання Varta1 повідомило суть ситуації: чоловік приїхав до Львова зі  столиці, але його силою затримали у центрі міста.

Вночі у ТЦК нібито провели медобстеження чоловіку, а на ранок його доставили на полігон у Рівненській області.

 

«Ви що поліція, щоб ви його так хапали?», - обурюються на відео випадкові свідки, які зняли номерні знаки мікроавтобуса, на якому привезли викраденого чоловіка.

 

До речі, 10 жовтня львівські медіа повідомили, що начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) 41-річного полковника, Героя України Дениса Чаюка було звільнено з посади. Його призначили на посаду заступника командира однієї з військових частин.

 

Як повідомляла «УМ», днями ДБР почало слідство щодо побиття мобілізованих у військкоматі на Тернопільщині після оприлюднення у мережі відповідного відео.

 

Також у Чернівцях поліцейські разом з військовими ТЦК викрали та побили чоловіка.