На Київщині представник ТЦК викрав цілий арсенал зброї та боєприпасів, фото

19:40, 23.09.2023
На Київщині представник ТЦК викрав цілий арсенал зброї та боєприпасів, фото

Автомати, гранати, набої, тротил тощо «любитель» зброї з ТЦК зберігав вдома. (Фото: Київська обласна прокуратура)

Правоохоронці викрили військовослужбовця одного з територіальних центрів комплектування Київської області, який викрав з місця служби цілий арсенал зброї та боєприпасів.

 

Автомати, гранати, набої, тротил тощо «любитель» зброї зберігав вдома.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Київська обласна прокуратура у суботу.

 

Посадовець ТЦК та СП отримав підозру за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами.

 

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час. Наразі прокуратура готує апеляційну скаргу на вказане рішення.

 

 

"Проведено 22 обшуки у квартирах, господарчих будівлях та автомобілі. Вилучено автомати, магазини до автоматичної зброї, револьвер, нарізну та гладку мисливську зброї, понад 6500 набоїв різного калібру, 35 гранат, запали, міну, тротилову шашку, ножі, протитанкову керовану ракету, тепловізор та інше військове спорядження", – йдеться у повідомленні.

 

 

Встановлюються канали, за якими надходила зброя, а також інші особи, причетні до цього правопорушення, зазначили у прокуратурі.

 

Досудове розслідування триває, підсумували правоохоронці.

 

Заходи з викриття здійснювалися прокурорами спільно зі слідчими, працівниками управління міграційної поліції та оперативними працівниками карного розшуку ГУ Нацполіції в Київській області.

 

 

Як повідомляла "УМ", начальник служби логістики військової частини на Житомирщині здавав у ломбард тепловізори та камери нічного бачення