Бійці ЗСУ підняли прапор України в Авдіївці

11:02, 09.09.2023
Бійці ЗСУ підняли прапор України в Авдіївці

В небі над Донецьком замайорів прапор України (Скріншот відео)

Українські військові в Авдіївці Донецької області на честь дня міста урочисто запустили на повітряних кульках державний прапор України.  

 

Прапор полетів у бік окупованого Донецька і приземлився у Ленінському районі міста.

 

Цей важливий акт символізував патріотизм та підтримку територіальної цілісності України.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє в ефірі телемарафону Єдині новини начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш. 

 

«Сьогодні 245 річниця з дня заснування Авдіївки. День ми почали з активності - запустили в небо державний прапор на кульках. Він полетів на Донецьк. Вже чуємо перехвати, вони там трохи бісяться з цього приводу. Намагались його збити. Але над Київським районом Донецька державний прапор вже майорить», – йдеться у повідомленні.

 

Зранку 9 вересня місцевий телеграм-канал опублікував кілька відео, на яких український прапор летить на повітряних кульках в небі над Київським та Калінінським районом окупованого Донецька.

 

Як повідомляла УМ, українські воїни підняли державний прапор у «сірій» зоні фронту на дачах між Антонівкою та Олешками на лівому березі Херсонщини. Зокрема, під час виконання бойового завдання бійці ЗСУ побачили флагшток із тризубом на верхівці та вирішили додати туди ще й прапор України.