У Погребах на Київщині оштрафують власника кафе за пісні українофоба лепса

18:12, 02.07.2023
У Погребах на Київщині оштрафують власника кафе за пісні українофоба лепса

У кафе в селищі Погреби відвідувачі співали у караоке пісню лепса «Самий лучший дєнь». (Скріншот відео)

Тоді як російський співак-українофоб грігорій лепс обіцяє російським окупантам мільйонні винагороди у рублях за кожен підбитий танк «Леопард», його прихильники в Україні радо співають його пісні під час війни.

 

Неабиякий скандал розгорівся в одному з кафе у селищі Погреби на Київщині, де відвідувачі співали у караоке пісню лепса «Самий лучший дєнь». Коли ж одна дівчина зробила зауваження – її виштовхали з лайкою на вулицю.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє МВС у неділю.

 

Зазначається, що правоохоронці вже відреагували на цей скандал. Інцидент трапився у населеному пункті Погреби. Відвідувачі одного з кафе в караоке виконували пісню лепса, який є палким прихильником агресивної політики путіна.

 

«У Погребах в одному кафе відвідувачі співали пісні російського виконавця, який підтримує путінський режим. Це не могло не обурити українців й вони зробили зауваження.

 

Жінка просила припинити співати мовою окупанта, та на її прохання любителі «лєпсонутого» відреагували агресивно. Почався конфлікт, який не обійшовся без втручання поліції», – ідеться у повідомленні МВС.

 

Правоохоронці перевірили заклад та склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 155 КУпАП («Порушення правил торгівлі, виконання робіт і надання послуг працівниками»).

 

Вже після рішення суду власник закладу сплатить штраф. Адже заклад порушив правила надання послуг, поліцейські склали протокол

 

Як повідомляла «УМ», військового у формі відмовлялися обслуговувати і продати каву в закладі «Барбарис» у Кременчуці на Полтавщині.