У перукарні Луганська підірвали «міністра внутрішніх справ лнр» Ігоря Корнета

17:26, 15.05.2023
У перукарні Луганська підірвали «міністра внутрішніх справ лнр» Ігоря Корнета

Під час стрижки у перукарні внаслідок вибуху отримав тяжкі поранення «міністр внутрішніх справ лнр» Корнет (Фото з відкритих джерел)

В тимчасово окупованому Луганську в перукарні «Барбершоп» підірвали «міністра внутрішніх справ лнр» Корнета. Він отримав тяжкі поранення.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють російські ЗМІ.

 

Зазначається, що Корнет у тяжкому стані, наразі він перебуває у реанімації. За даними росЗМІ, під час підриву було поранено п'ятьох людей, з них трьох – важко.

 

Роспропаганда оприлюднила відео із салону краси, де сьогодні пролунав вибух. На ньому видно зруйновані стіни та вибиті вікна.

 

Як нагадав у Телеграмі блогер Денис Казанський, саме Корнет керував "переворотом у лнр" у 2017 році, коли скинули Плотницького.

 

«Тоді Корнет сам мітив у крісло "глави лнр", але замість нього призначили Пасічника. З Пасічником у Корнета також був давній конфлікт. Корнет плів проти нього інтриги та намагався підсидіти», – пише Казанський.

 

Про розборки між сепаратистами згадують і деякі російські блогери.

 

Вони нагадують, що свого часу в будівлі "МВД ЛНР" за дивних обставин було вбито російського військового найманця Артема Булгакова. Тоді в росії щодо Корнета навіть відкрили кримінальну справу, та вона нічим не закінчилася.

 

Як повідомляла УМ, кілька вибухів пролунали в окупованому Луганську в п’ятницю, 12 травня близько 18.35 за київським часом.Великі стовпи диму було видно з різних районів міста.