Залужний привітав непереможних добровольців зі святом

14:01, 14.03.2023
Залужний привітав непереможних добровольців зі святом

Залужний відзначив величезну роль добровольців у війні з російським агресором (facebook.com/zelenskiy.official)

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний привітав українців із Днем українського добровольця і відзначив їх роль у визвольній війні проти російських загарбників.

 

Як інформує Україна молода, про це Залужний написав у Facebook.

 

Головнокомандувач заявив, що українці показують, що означає бути добровольцем.

 

«Відданість. Рішучість. І щире прагнення захищати Батьківщину. Щодня. Щосекунди. Українці демонструють всьому світу, що означає - бути добровольцем. Насамперед, у героїчних боях на передовій. У цілодобовій волонтерській праці. Допомогою в тилу. За покликом серця, заради перемоги», - йдеться у повідомленні. 

 

Залужний також назвав українців непереможною нацією добровольців. 

 

«Ворог хоче нас зламати, але нація добровольців - непереможна. Сьогодні всі ми, як ніколи, згуртовані і боремося за свою незалежність», -додав він.

 

Як повідомляла УМ, традиційно  в Україні відзначають 14 березня День українського добровольця. Наша держава пишається і вдячна всім добровольцям, які пішли боронити країну і які обов'язково стануть переможцями.

 

 

Нагадаємо, тисячі людей прощалися навколішки із полеглим у бою Героєм України Дмитром Коцюбайлом «Да Вінчі» під час жалобної церемонії на Майдані Незалежності в Києві 10 березня.
 
Схилили коліна перед легендарним воїном і керівники Генштабу ЗСУ та Міноборони – Валерій Залужний та Сергій Шаптало, Олексій Резніков, Олександр Павлюк та Кирило Буданов.