Легкоатлет Роман Поліщук загинув у боях під Бахмутом

23:39, 13.03.2023
Легкоатлет Роман Поліщук загинув у боях під Бахмутом

Роман Поліщук – стрибун у довжину, колись вихованець Ірини Пустовойт загинув під Бахмутом. (facebook.com/UkrainianAthletics)

Український легкоатлет Роман Поліщук загинув у боях з російськими окупантами під Бахмутом на Донеччині.

 

Як інформує Україна молода, сумну звістку про важку втрату повідомила Федерація легкої атлетики України у соцмережах у понеділок, 13 березня.

 

«Роман Поліщук – стрибун у довжину, колись вихованець Ірини Пустовойт загинув під Бахмутом декілька днів тому. Жахливі втрати, болісні втрати. Наше завдання їх не допускати.

 

Вшануємо пам'ять героя і будемо якомога регулярніше донатити ЗСУ. Бо якщо не вони, то ніхто. Слава герою. Слава Україні. Помстимося», – йдеться в повідомленні Федерації.

 

Зауважимо, що Роман став до лав ЗСУ від перших днів повномасштабного російського вторгнення. Він воював у 206-му батальйоні 241-ї бригади, який наразі перебуває на Бахмутському напрямку.

 

Як повідомляла «УМ», учасник гумористичного шоу «Ліга сміху» 28-річний Роман Іваненко загинув під Вугледаром на Донеччині. Він був поранений у важкому бою, потрапив у полон, де йому так і не надали допомогу.

 

Побратими Романа відбили у ворога позиції та повернули тіло воїна «на щиті».