Командувач ССО Віктор Хоренко перевірив роботу спецпідрозділів у Бахмуті

11:43, 04.03.2023
Командувач ССО Віктор Хоренко перевірив роботу спецпідрозділів у Бахмуті

Командувач ССО бригадний генерал Віктор Хоренко у Бахмуті. (facebook.com/usofcom)

Командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ Віктор Хоренко перевірив роботу підпорядкованих підрозділів ССО, які боронять Бахмут та залучаються до бойової роботи у Донецькій і Луганській областях.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Командування ССО у соцмережах в суботу.

 

Також бригадний генерал Хоренко розповів про поточну ситуацію щодо оборони міста.

 

«Всі підрозділи ССО України, залучені до оборони Бахмуту, чітко виконують поставлені завдання. Наші воїни безперервно працюють в надзвичайно тяжких умовах і роблять все, аби кількість сил противника зменшувалася щодня», - наголосив Командувач Сил спецоперацій.

 

 

При цьому, під час поїздки Віктор Хоренко ознайомився з обстановкою в районах виконання завдань та на місці опрацював низку насущних питань щодо забезпечення та організації роботи підрозділів Сил спеціальних операцій.

 

За його словами, в нинішніх умовах надзвичайно важливу роль грає комунікація та взаємодія усіх ланок, що входять до структури ССО України, а «швидке і злагоджене реагування на запити і потреби підрозділів дає найкращий результат на полі бою».

 

 

За даними британської розвідки, Україна укріплює район Бахмута елітними підрозділами.

 

Водночас за останні 36 годин два ключові мости в Бахмуті були зруйновані, у тому числі життєво важливий міст, що з'єднує місто з останнім основним маршрутом постачання Бахмуту з міста Часів Яр.

 

Напередодні до Бахмута приїздив командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський.

 

Як повідомляла «УМ», за словами секретаря РНБО Олексія Данілова, українські військові продовжують боронити місто Бахмут у Донецькій області, ситуація там складна, але контрольована ЗСУ.