День артилерії: Залужний привітав воїнів зі святом

10:07, 03.11.2022
День артилерії: Залужний привітав воїнів зі святом

Залужний привітав воїнів ракетних військ та артилерії з професійним святом й подякував за службу (Фото Генштабу ЗСУ)

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний привітав воїнів ракетних військ та артилерії із професійним святом та подякував їм за службу.

 

Як інформує Україна молода, привітання розміщене у Телеграм- каналі  Залужного.

 

«Наші артилеристи сьогодні кращі у світі. Вони опанували більшість сучасних артилерійських систем, що перебувають на озброєнні у провідних країнах, і майстерно їх застосовують. Такого бойового досвіду не має ніхто. Попри вогневу перевагу противника, ми даємо йому гідну відсіч. Їхній кількості ми протиставляємо нашу якість», - підкреслив головнокомандувач ЗСУ.

 

Також Залужний подякував військовим за службу.

 

«Дякую воїнам ракетних військ і артилерії за службу! Ви бережете кров піхоти! Зупиняєте ворожий наступ і створюєте умови для просування наших військ уперед. Самовіддано наближаєте нашу Перемогу", - зауважив Залужний.

 

Він підкреслив: «Вітаю із професійним святом і бажаю всім вам повернутися до своїх рідних живими й неушкодженими! Разом із вами вклоняюся памʼяті полеглих побратимів».

 

Військових ракетників, артилеристів та інженерів із професійним святом привітав Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

 

«Важко переоцінити внесок кожного у нашу спільну Перемогу. Наші інженерні війська здійснюють інженерну розвідку та розмінування, знешкоджують боєприпаси, займаються обладнанням рубежів та бойових позицій. Ракетні війська та артилерія щодня наводять страх на ворога, б’ють по ворожих пунктах управління, знищують особовий склад, озброєння та військову техніку загарбника», - написав він у Телеграмі.

 

3 листопада своє професійне свято відзначають військовослужбовці ракетних військ і артилерії, а також інженерних військ. 
 


Як повідомляла УМ, вітаючи захисників та захисниць зі святом, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний запевнив, що українці, які обрали шлях воїна, обов’язково звільнять свою землю від ворожої навали.