рашисти програють ЗСУ, тому влаштували ракетний армагедон, накривши пекельним вогнем більше 20 міст

09:09, 11.10.2022
рашисти програють ЗСУ, тому влаштували ракетний армагедон, накривши пекельним вогнем більше 20 міст

У результаті рашистського нальоту в Україні загинуло 11 чоловік і ще майже 90 отримали поранення. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Позавчора окупанти розпакували склади усіх наявних ракетних складів і накрили непокірну Україну справжнім пекельним вогнем. За даними Генштабу ЗСУ, з району Каспію смертельні Х-101 і Х - 555 по нас випустили одинадцять літаків-ракетоносців,  горезвісні «Колібри» полетіли з кораблів, що базуються в акваторії Чорного моря, а ОТРК «Іскандер»,  С-300 та РЗСВ «Торнадо-С», - з решти напрямків та озброєнь.

           

У результаті за кілька годин вибухи пролунали фактично по всій країні. Тобто у Києві, Львові, Рівному, Житомирі, Тернополі, Хмельницькому, Івано-Франківську, Вінниці, Прилуках, Ніжині, Конотопі, Харкові, Кременчуку, Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Миколаєві, Одесі. Основними мішенями були обрані енергетичні об’єкти, цивільна інфраструктура та житловий сектор. Фактично у всіх містах, де сталися вибухи, зникло світло, вода та інтернет.

           

Усього протягом доби загарбники завдали понад 84 ракетних і авіаційних ударів. Більша половина з них (43 крилаті ракети і 13 безпілотників) була знищена силами і засобами Повітряних сил, а також протиповітряної оборони Сухопутних військ. У даному випадку йдеться про безпрецедентний героїзм і професійність наших захисників, оскільки через відсутність в Україні протиракетних комплексів, вони боронять небо, без перебільшення, на рівні фантастики.

 

«У боротьбі з ракетами нам доводиться використовувати засоби протиповітряної оборони, - прокоментував ситуацію воєнний експерт Олег Жданов. – Звісно, у нас є певний алгоритм дій, але уражати цілі без спеціальних комплексів надзвичайно складно». 

           

Масове бомбардування наших міст експерти вже назвали показовим входженням на посаду новопризначеного командувача російського угрупування в Україні генерала-м’ясника Сергія Суровікіна. Він вже встиг прославитися тим, що замість військової майстерності на полі бою, демонструє вміння влаштовувати так звані килимові бомбардування. Саме під його керівництвом у 2008 році російська авіація знищувала грузинські міста і пізніше повністю стерла з лиця землі сирійське місто Алепо.

 

В Україні він теж вже встиг залишити свій кривавий слід, влаштовуючи пекло в Маріуполі. «Це саме він запропонував трьохтисячні бомби і обстріли запалювальними снарядами з градів по території «Азовсталі», - каже Олег Жданов. – Але очікуваних результатів це не принесло. Невідомо скільки б ще трималися захисники міста, аби Зеленський не прийняв рішення скласти зброю суто з гуманітарних міркувань». 

           

У результаті позавчорашнього рашистського нальоту, в Україні загинуло 11 чоловік і ще майже 90 отримали поранення. Усього було пошкоджено 70 об’єктів, з яких 29 належать до списку критичної інфраструктури. Особливо окупантів «цікавили» електростанції.

 

"10 жовтня, росія здійснила найбільш масштабну атаку на енергетичну систему України за весь період війни, - повідомив Міністр енергетики України Герман Галущенко. - Цинізм полягає в тому, що було завдано ударів на всьому ланцюгу постачання – це і системи розподілу електроенергії, і генерація. Мета ворога – ускладнити можливість перепідключення постачання електроенергії з інших джерел».