Піп-зрадник Маріупольського округа УПЦ МП вітає російських загарбників

13:45, 29.05.2022
Піп-зрадник Маріупольського округа УПЦ МП вітає російських загарбників

Московський піп тішиться приходу руського міра

Митрополит Православної церкви України Сергій Горобцов зазначив, що церкви Московського патріархату продовжують співпрацю з ворогом.
 
Як інформує Україна молода, про це митрополит ПЦУ Сергій Горобцов написав у себе у Фейсбуці та опублікував відповідні світлини. 
 
На фото благочинний одного із Маріупольських округів УПЦ МП вітає Пушиліна та російських окупантів. 
 
«Якщо ще хтось має сумнів стосовно «каяття» Московського Патріархату, можете подивитись на фото, де благочинний, який належить до Московського Патріархату одного із Маріупольських округів, з усмішкою на обличчі, зустрічає окупантів - Пушиліна з компанією, які протягом 8 років вбивали українців та нещодавно знищили наш Маріуполь»,- написав він. 
 
Митрополит ПЦУ присоромив священника УПЦ МП, мовляв, зараз вони благословляють окупантів, моляться за них та проповідують ідеологію «руського миру». Цікаво, що буде робити цей москальський піп, коли всі ми повернемось до Маріуполя? Адже нагорода знайде кожного.
 
І додав: «Дорогі українці, будьте мудрі і обирайте ту Церкву, яка молиться та стоїть за свій народ та країну»,- підсумував митрополит ПЦУ.
 
Як повідомляла УМ, Предстоятель Православної церкви України Епіфаній закликав усі православні церкви світу покарати Гундяєва—керівника Російської православної церкви Кирила, оскільки він є одним із творців «русского міра» та підтримує російську агресію в Україні.