Голова ДПСУ Дейнеко висміяв «психоз побєдобєсія» на росії

13:53, 09.05.2022
Голова ДПСУ Дейнеко висміяв «психоз побєдобєсія» на росії

Зараз російське керівництво та їхні мародери у військовій формі переживають «психоз побєдобесія». (Фото з ФБ-сторінки Сергія Дейнеко)

Голова Держприкордонслужби України Сергій Дейнеко сьогодні привітав росію з Дном мракобєсія.  
 
Він додав, що росія зараз переживає «психоз побєдобесія», приховуючи внесок інших країн у перемогу в Другій світовій війні, а також замовчує розв'язання війни в Україні. 
 
Як інформує Україна молода, про це пан Дейнеко написав у Facebook.
 
«У кацапстані психоз пабєдобєсія триває. Де тільки можливо намотані георгіївські стрічки. Розмальовані нові символи агресії. Знову "дєди воєвалі" і "можем повторіть". Замовчування внеску інших у перемогу над нацизмом, як і причетність нємитой до розв'язання найкривавішої війни.
 
Парад "військових" з нелюдським обличчям, здатних лише воювати з мирним населенням і красти мікрохвильовки й пралки, підготовлений»,- зазначив головний прикордонник України.
 
І додав: "Але цього року вийшла халепа. Для масштабності свята в РФ бракує гостей і перемог".
 
Голова ДПСУ наголосив, що тепер рашка є автором "нової ідеології - "рашизм".
 
Він нагадав, що через режим Володимира Путіна загинули понад 25 тисяч російських військових, а також знищені тисячі одиниць техніки. І все заради того, щоб спробувати продемонструвати надуману надвеличність. 
 
Дейнеко підкреслив, що "друга армія світу стала посміховиськом для всієї планети". 
 
«За такі заслуги вітаємо русню з дном мракобєсія", - зазначив керманич Держприкордонслужби.
 
 
Він запропонував російському режиму на честь "Дня неПобеды" наштампувати нові медальки та затвердити нову модель танка. Ескізи додаються.
 
Голова ДПСУ наголосив, що упокорити вільну незалежну та демократичну Україну агресору не вдасться.
 
 
Як повідомляла УМ, під час свого виступу на так званому  параді  перемоги, що відбувся у кращих традиціях «побєдобєсія» на Червоній площі Москви та в інших містах росії у понеділок, 9 травня, президент рф володимир путін усіляко намагався виправдати так звану «спецоперацію» в Україні, але так і не оголосив офіційно війну Україні та не підписав указ про мобілізацію росіян. 
 
До тогож повітряна частина параду не відбулася нібито через погоду. 
 
Тоді як Президент Зеленський наголосив у вітанні, що Хрещатик ще побачить парад перемоги України у цій війні з російськими окупантами.