«Смотри как они жили»: жінка рашиста-мародера замовляє награбоване ледь не за списком

12:29, 30.03.2022
«Смотри как они жили»: жінка рашиста-мародера замовляє награбоване ледь не за списком

Мародери вивозять награбоване вантажівками під час ротації до Білорусі. Але не всі встигають втекти. (Фото СБУ)

Російські окупанти настільки знахабніли, що мародерство в українських будинках стало для них як похід у супермаркет.

 

Про це «УМ» розповідають в управлінні СБУ в Черкаській області, оперативники якого слухали телефонну розмову рашиста-мародера зі своєю жінкою на росії.

 

«У телефонній розмові з чоловіком-загарбником вона просить собі ноутбук (бо донька піде вчитися і їй він буде потрібен – Ред.), кросівки та костюм потрібного розміру. І все це ворожий вояка має забрати в захоплених українських домівках», – кажуть у спецслужбі.

 

І додають, рашист хвалиться, що вже набрав їй хорошої косметики та футболок, а його колеги – взагалі носять награбоване «цілими сумками».

 

«Какой русский человек не сопрет ниче. Набирай, Андрєй, чо можеш – бери», – підтримує його «високоморальна» дружина. І додає, що це буде для них "привєт с України" від нього. 

 

Сімейка орків щиро дивується тим, як гарно живуть українці, які в них затишні будинки, який одяг вони носять. Мародер каже, що вже кілька днів разом з іншими окупантами париться у сауні розграбованого будинку. 

 

«Смотри как они жили, и как мы живем… Вот они за это и бьются. Они говорять, мы нормально жили, это вы к нам пришли», – підсумовує розмову рашистська жінка.

 

«Напевно, вона не чула, що за таку «моральність» українці змушують російських загарбників розраховуватися – на полі бою. Ми обов’язково переможемо!», – наголошують в управлінні СБУ в Черкаській області.

 

 

Як повідомляла "УМ", раніше СБУ перехопила телефонну розмову російських строковиків під Миколаєвим під час якої вони скиглять після розгрому від ЗСУ.