Привид Києва вижив і знову збиває ворожі літаки

13:13, 02.03.2022
Привид Києва вижив і знову збиває ворожі літаки

Привид Києва продовжує боротися за Україну і збивати ворожі літаки

Легендарного пілота, якого прозвали "Привид Києва" підбили, проте, він пересів на новий літак та одразу зробив окупантам "очко", збивши у відповідь  уже 21 ворожий літак. 


Як інформує Україна молода, про це повідомляє Ігор Мосійчук.


Що відомо про Привида Києва


Привид Києва - це український військовий пілот-ас, який у перший день війни, яку розпочала Росія 24 лютого 2022 року,  збив 6 російських військових літаків. Станом на 1 березня стало відомо, що його підбили. Проте, йому вдалося врятуватися та навіть здобути ще одну перемогу в повітрі. Таким чином на рахунку досвідченого пілота вже 21 літак окупантів.


Легендарний пілот керує МіГ-29. У Міністерстві оборони України подейкують, що це, ймовірно, один із досвідчених військових льтчиків запасу, який оперативно зміг повернутися до лав ЗСУ після ворожого вторгнення. Ніхто наразі не називає його ім'я та прізвища. Його особистість залишається таємничою.


Як повідомляла УМ, президент України Володимир Зеленський закликає всі держави світу визнати Російську Федерацію державою-терористом. Так, глава держави відреагував на варварський авіаудар в центрі Харкова у вівторок вранці.