У Луцьку померла жінка, яку на «зебрі» збив підліток за кермом

15:25, 02.01.2022
У Луцьку померла жінка, яку на «зебрі» збив підліток за кермом

Померла 39-річна Альона, яку 12 грудня разом з іншими пішоходами збив неповнолітній водій у Луьку. (Коллаж: facebook.com/RomanKravchukUA)

Три тижні медики боролися за життя 39-річної жінки, яку збив неповнолітній водій на пішохідному переході у Луцьку ще 12 грудня.

 

Втім, у ніч на 2 січня постраждала померла…

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив депутат Луцької міськради Роман Кравчук в соцмережах у неділю.

 

«39-річна Альона, яку 12 грудня разом з іншими пішоходами збив неповнолітній водій на переході біля «ТамТаму» в Луцьку, – на жаль сьогодні вночі померла», - написав пан Кравчук.

 

Депутат висловив співчуття від усієї громади чоловіку, синам та рідним померлої.

 

Нагадаємо, суд 14 грудня обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту 16-річному водію, який за кермом автомобіля збив шістьох людей на пішохідному переході в Луцьку.

 

Жахлива аварія трапилася 12 грудня на проспекті Соборності у Луцьку.

 

Як повідомляла «УМ», водій Renault Megane тікав від екіпажу патрульних, промчав на червоне світло та в’їхав у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході.

 

Після цього підліток не впорався з керуванням і скоїв зіткнення з деревом і дорожнім знаком на перехресті з вулицею Чорновола.

 

За даними МВС, унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шість людей, з яких один - 5-річний хлопчик.

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).