У Харкові обмалювали офіс ОПЗЖ написами про «сепарів» і ФСБ

10:09, 20.12.2021
У Харкові обмалювали офіс ОПЗЖ написами про «сепарів» і ФСБ

На фасаді можна було побачити написи «Сепари», «ФСБ» тощо. (zagittya.com.ua)

Невідомі обмалювали фасад будівлі, де розташований офіс молодіжного крила партії "Опозиційна платформа – за життя" у Харкові в неділю.

 

Зокрема, на фасаді можна було побачити написи «Сепари», «ФСБ» тощо.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють на сайті ОПЗЖ.

 

Керівник молодіжного крила Артем Марчевський зазначає, що напад стався у ніч із 18 на 19 грудня.

 

Невідомі обмалювали фасад будівлі, облили двері фарбою та розклеїли образливі листівки. Потрапити всередину їм не вдалося.

 

Разом з тим, фото розмальованого фасаду ще 19 грудня опублікували у Telegram-каналі організації "Фрайкор".

 

«Поки ми з самого ранку розвозили подарунки від Святого Миколая в кожному регіоні, особливо обділене подарунками та інтелектом бидло зробило "презент" нам у Харкові – змалювало фасад приймальні молодіжного крила ОПЗЖ.

 

Тієї самої приймальні, де ми навчаємо молодь розбиратися в політиці. Тієї самої, куди приходять сотні людей у пошуках допомоги, вирішення їхніх проблем. Ну, не страшно. Я вже давно хотів оновити фасад. Фасад ми оновимо, людям й надалі допомагатимемо, студентів і далі навчатимемо. Тому що ми самовдосконалюємось», – написав Марчевський.

 

Водночас, як розповів Укрінформу речник організації "Фрайкор" Богдан Войцеховський, фото їм нібито надали "невідомі патріоти".

 

Тоді як у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області зазначили, що будь-якої заяви щодо події до поліції не надходило.

 

Як повідомляла «УМ», офіси ОПЗЖ у Харкові розмальовують не вперше: рік тому на стінах офісу зобразили трафаретні портрети поета Василя Стуса. Саме в той час лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук намагався заборонити в суді розповсюдження книги «Справа Василя Стуса».