Українські зірки привітали військовослужбовців із 30-річчям ЗСУ, відео

18:27, 05.12.2021
Українські зірки привітали військовослужбовців із 30-річчям ЗСУ, відео

Співачка Світлана Тарабарова вітає ЗСУ із 30-річчям. (Скріншот відео)

Відомі українські артисти, актори та спортсмени привітали військових з 30-річчям від дня створення Збройних Сил України.

 

Як повідомляє "Україна молода", відповідне відео підготувала та виклала "Armia.Inform" на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах напередодні свята у неділю, 5 грудня.

 

Про героїзм військовослужбовців згадали фронтмени гуртів "Воплі Відоплясова", "Kozak System" та "Без Обмежень" - Олег Скрипка, Іван Леньо та Сергій Танчинець.

 

А також співачки Світлана Тарабарова, Оксана Муха і Наталка Карпа, акторка Антоніна Хижняк, атлет та телеведучий Сергій Конюшок, спортсмен і нардеп Жан Беленюк, стронгмен і нардеп Василь Вірастюк.

 

"Разом з українським народом наші солдати борються за Незалежність. Воюють, знищують ворогів і… на жаль, ховають своїх побратимів. За останні роки українська армія набула унікального практичного досвіду ведення бойових дій, стала однією з найпотужніших, найбільш боєздатних, найдосвідченіших армій Європи… ", - говорять знаменитості.

 

"Наразі, українська армія – це професіоналізм, сила і мужність, краса і міць, героїзм, загартований на полі бою…" – такою є головна ідея відеозвернення до військових.

 

 

Як повідомляла раніше "Україна молода", флешмоб "30 днів вдячності" до дня ЗСУ набирає популярності у мережі.