У Львові водій маршрутки збив двох жінок на «зебрі» і втік, фото

12:56, 20.11.2021
У Львові водій маршрутки збив двох жінок на «зебрі» і втік, фото

Патрульні поліцейські виявили маршрутку на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона. (Фото поліції Львівської області)

Одна жінка загинула і ще одна отримала важкі травми внаслідок наїзду на них маршрутки, коли вони йшли пішохідним переходом в центрі Львова у суботу, близько 6.00 ранку.

 

Водій навіть не зупинився і втік з місця смертельної ДТП, протягнувши одну з жертв до кінцевої зупинки! Саме там поліцейські й затримали його.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує поліція Львівської області в суботу.

 

Наїзд на жінок стався на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи у Львові.

 

Як попередньо встановили правоохоронці,  водій маршрутного таксі № 138 марки «БАЗ», 47-річний мешканець Львова здійснив наїзд на двох львів'янок віком 48 та 67  років, які рухалися  пішохідним переходом.

 

 

В результаті наїзду одну жінку відкинуло на проїзну частину дороги. Вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

 

На місці працювали слідчі  Львівського районного управління поліції  №1 та  відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, патрульні поліцейські.

 

Невдовзі  патрульні поліцейські виявили маршрутку на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона.

 

«Окрім того, неподалік маршрутки було виявлено тіло другої жінки, на яку було скоєно наїзд, 48-річної львів’янки.  Встановлено, що  автобус протягнув жінку, яка зачепилася за кузов, з місця ДТП», - повідомили жахливі подробиці ДТП у поліції.

 

За даними ZAXID.NET, загиблою є монахиня Латинського катедрального собору Ольга Дуплеца. Вона була настоятелькою монастиря сестер францисканок Сім’ї Марії. Бус протягнув її кілька кілометрів... 

 

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили характері пошкодження переднього бампера. Водія затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі  суд обере йому запобіжний захід.

 

Слідчі  відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

 

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Як повідомляла «УМ», неповнолітній Микола Харківський таки визнав свою вину в смертельній аварії, яка спричинила неабиякий резонанс.