«Батько наш Бандера» б’є рекорди популярності в TikTok та залітає у тренди YouTube

19:51, 22.10.2021
«Батько наш Бандера» б’є рекорди популярності в TikTok та залітає у тренди YouTube

Дівчата у військовій формі у Слов'янську також взяли участь у флешмобі "Батько наш Бандера". (Скріншот відео)

Патріотичний флешмоб з піснею "Батько наш Бандера" поширився на всі регіони України.

 

Як повідомляє УМ, відео набрало великі оберти та знайшло прихильність українських громадян.

 

Вірусне відео, яке розлетілось країною, записали і виклали у соціальну мережу TikTok школярки Львівського ліцею ще напередодні святкування Дня створення УПА 14 жовтня.

 

За 10 днів після публікації ролика зі звуком «Батько наш Бандера», цей хештег у TikTok набрав понад 8,6 млн переглядів.

Щогодини поширюються та створюються нові відео, де школярі співають націоналістичну пісню в оригінальному чи своєму виконанні

 

На просторах YouTube відео, де чоловічий хор майже 2 роки тому співає про Бандреу набрало на сьогодні вже понад 615 тис. переглядів.

 

 

Упродовж останніх 10 днів пісню "Батько наш Бандера" на YouTube шукали набагато частіше, аніж трек Моргенштерна і Slava Marlow "Я не знаю", передає 24 канал. 

 

Гімн націоналістів обігнав російську попсню за пошуками у 6 разів.

 

Найбільш популярною пісня є на Західній Україні – у Тернопільській, Івано-Франківській та Львівській областях.

 

 

Як раніше повідомлялося, чималого резонансу пісня здобула й тому, що російські ЗМІ поширили фейк про те, що учні однієї зі шкіл "цькували" вчительку, яка здалась їм "ватницею", новим флешмобом.

 

Але насправді дівчата зняли ролик тільки тому, що їм сподобалась пісня. Педагогиня лише їх підтримала. До того ж на уроці вона розповідала про Романа Шухевича, Степана Бандеру, ОУН і УПА.

 

Як повідомляла УМ, 21 жовтня виповнилося 74 роки Операції «Запад» - наймасовішої депортації прихильників та прибічників Української повстанської армії.

 

Нагадаємо, компанія YARO та її засновниця Юлія Прівалова вимушено відреагували на скандал із українофобским анекдотом про бандерівців. Сталося це після того, як українці почали закликати бойкотувати продукцію компанії, а Rozetka однією з перших відмовилася співпрацювати з нею.