Актриса Римма Зюбіна обурена сервісом потягів Інтерсіті, фото

13:34, 01.10.2021
Актриса Римма Зюбіна обурена сервісом потягів Інтерсіті, фото

Римма Зюбіна оприлюднила світлини з потяга Інтерсіті. (Фото: facebook.com/z.rimma.z)

Відома українська актриса Римма Зюбіна обурена умовами подорожі в поїзді "Інтерсіті", яку вона здійснила днями з Херсона до Києва.

 

Адже ці потяги в «Укрзалізниці» називають швидкісними і підвищеної комфортності, за що й правлять відповідну високу ціну за квиток.

 

Однак, пані Зюбіна переконалася, що це не відповідає дійсності.

 

Як інформує Україна молода, про це актриса написала у Facebook.

 

Зокрема, пані Зюбіна поділилася негативними враженнями:

 

у вагонах Інтерсіті  відсутні комфортні місця для сидіння в вагоні, а провідники не реагують на куріння пасажирів у тамбурах.

 

 

«Чому цей поїзд називається Інтерсіті і чому звичайні купейні вагони використовуються, як вагон першого класу?», - риторично цікавиться актриса.

 

Римма Зюбіна уточнила, що їхала в поїзді Херсон-Київ, який перебуває в дорозі 7 годин 43 хвилини, квиток коштує 500 гривень. При цьому пасажири змушені майже 8 годин сидіти на незручних місцях.

 

«Про швидкість я не запитую, до NY (Нью-Йорк – Ред.) за 9 годин летить літак, але чому ми маємо за 500 грн їхати сидячи там, де нема умов для комфортного сидіння?», - обурюється актриса.  

 

 

Крім того, через паління в тамбурах в потязі нічим дихати.

 

«Куріння в тамбурах! За кілька годин нічим дихати в середині вагона і провідники відповідають, що вони не поліція і штрафувати не можуть, тому і ніяк вплинути теж не можуть. Як з цим боротися?», - пише пані Зюбіна.

 

Актриса додала, що на гроші від підвищених штрафів, можна було б купити і обладнати вагони з ергономічними кріслами.

 

 

 

Пост Зюбіної в коментарях одразу підтримали українці, які також незадоволені рівнем обслуговування в "Укрзалізниці".

 

Відтак, ситуацію також змушені були прокоментувати і представники компанії-перевізника, які написали, що штраф за куріння в поїздах має право накладати начальник поїзда.

 

 

Також в "Укрзалізниці" пояснили, чому пасажирам, які заплатили за проїзд у вагоні "Інтерсіті", довелося їхати в звичайному купейному вагоні.

 

«Щиро перепрошуємо за ситуацію, яка склалася. Так, дійсно потяг категорії Інтерсіті - це денний швидкісний поїзд, який рухається з середньою швидкістю 80 км/год та максимальною швидкістю 160 км/год у денний час та складається з вагонів з місцями для сидіння 1-го та 2-го класу з можливим включенням вагонів 3-го класу. Як рухомий склад використовується моторвагонний рухомий склад або пасажирські вагони локомотивної тяги з місцями для сидіння першого, другого та третього класу. З технічних причин один з вагонів було замінено в депо, тому приносимо вибачення», - написали у «Укрзалізниці».

 

Нагадаємо, українська актриса Римма Зюбіна нещодавно відзначила 50–річчя.