У Дрогобичі обвалився під'їзд багатоповерхівки

16:24, 18.07.2021
У Дрогобичі обвалився під'їзд багатоповерхівки

Аварійний будинок у Дрогобичі: за два роки проблему так і не було вирішено. (Фото з ФБ-сторінки Максима Козицького і ДСНС у Львівській області)

Другий під’їзд аварійного чотириповерхового будинку, який частково обвалився ще у 2019 році, зруйнувався в місті Дрогобич Львівської області  неділю.

 

Надзвичайна подія сталася на вулиці Грушевського. Два роки тому тут загинули під час обвалу восьмеро людей. За цей час проблему аварійного будинку так і не було вирішено.

 

Як повідомляє Україна молода, про обвал у Дрогобичі написав голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький у соцмережах.

 

"Сьогодні, 18 липня, близько 12:50 год. у Дрогобичі стався обвал другого під’їзду аварійного 4-х поверхового будинку, що на вулиці Грушевського.

 

 

Мешканці будинку були відселені після першого обвалу ще два роки тому", - повідомив Максим Козицький.

 

За попередніми даними потерпілих внаслідок сьогоднішніх руйнувань немає, проте інформація ще уточнюється.

 

 

Як повідомляла «УМ», в ніч на 28 серпня 2019 року у Дрогобичі Львівської області у чотириповерховому житловому будинку обвалився цілий під’їзд, загинули 8 людей, тоді як врятовано було 7 осіб, у тому числі 5 дітей.

 

Після трагедії у Дрогобичі президент Володимир Зеленський обіцяв, що доручить уряду провести аудит житлових будинків по всій країні.

 

Читайте також журналістське розслідування України молодої: «Чому падають будинки: у Стрию влада закриває очі на проблему житлового фонду».