Мендель розповідатиме про деолігархізацію на каналі Ахметова

17:05, 17.07.2021
Мендель розповідатиме про деолігархізацію на каналі Ахметова

Юрій Сугак і Юлія Мендель. (Фото з ФБ-сторінки Юрія Сугака)

Колишня речниця президента Зеленського Юлія Мендель буде вести свою відеоколонку телепроєкту "Велика деолігархізація" на каналі "Україна".

 

Перша поява Мендель на телеканалі олігарха Ріната Ахметова запланована у суботу, 17 липня.

 

Як повідомляє Україна молода, співпрацю з Юлією Мендель анонсував головний редактор "Новинної Групи Україна" Юрій Сугак у Facebook.

 

За його словами, колишня речниця Зеленського працюватиме на каналі в якості постійного колумніста телепроєкту "Велика деолігархізація".

 

"Події розвиваються і ми розширюємо президентський пул в команді щотижневої підсумкової програми "Велика деолігархізація", яка виходить в ефір щосуботи о 22:00 на "Україна24" і щопонеділка о 0:10 на каналі "Україна".

 

В якості постійного колумніста до нас приєдналася Юлія Мендель... Її дебютну відеоколонку для "Великої деолігархізації" ви можете побачити в ефірі вже сьогодні", - написав Юрій Сугак.

 

Нагадаємо, що канал "Україна" перебуває у складі "Медіа група Україна", що входить в СКМ українського олігарха Ріната Ахметова.

 

Юлії Мендель – 34 роки, має науковий ступінь кандидата філологічних наук. Працювала журналістом на телеканалах ICTV, Espreso.TV, "112" та "Інтер".

 

Мендель обіймала посаду речниці президента України з червня 2019 року. У квітні 2021 року вона звільнилася.

 

7 липня скандально відома Юлія Мендель опублікувала фрагмент власної книги, де розмірковує над мовним питанням та ідентичністю українців.