Балух вперше після нападу з’явився у соцмережах

09:56, 02.12.2020
Балух вперше після нападу з’явився у соцмережах

Балух в деталях розповів, хто та яку допомогу надає йому під час лікування.

Колишній політв’язень Володимир Балух оприлюднив свій перший допис у соцмережах після того, як його жорстокого побили 8 вересня. Він виклав власне фото та додав: досі проходить реабілітацію у спеціалізованому центрі.

 

У своєму дописі Балух в деталях розповів, хто та яку допомогу надає йому під час лікування. Окрім того, активіст наголосив, що попереду у нього важливий етап – чергова операція.

 

"Користуючись моментом виходу у публічний простір, дякую усім, хто щиро вболівав, молився, вірив, допомагав, долучався. У тому числі завдяки вам я живий і впевнено рухаюся до одужання! Наперед хочу попередити, що тимчасово, на час лікування й реабілітації, якщо й з'являтимусь тут, то дуже рідко. Заздалегідь дякую за розуміння!", - написав він.

 

 

Зауважимо, що раніше Володимир Балух дав інтерв’ю, у якому детальніше розповів про свій стан та реабілітацію після нападу. Зокрема, він розповів, що у нього немає частини кістки і його час від часу турбують головні болі.

 

Як повідомляла УМ,  Володимир Балух не зможе балотуватися до Київської облради через важку травму.

 

Рівно рік тому, 7 вересня 2020 року колишні політв'язні Кремля зібралися у річницю звільнення з полону в одному з ресторанів Києва 7 вересня 2020 року. Серед них, був зокрема і Володимир Балух, який прийшов на зустріч у вишиванці. Утім, додому політв’язень не повернувся, його знайшли жорстоко побитим вранці у Гідропарку.

 

16 вересня стало відомо, що Балух приходив до тями і намагався зняти пов’язку з голови. Тому лікарі ввели його в стан медикаментозної коми. 

 

Поліцейські встановили, що Балух напередодні в компанії 10-15 осіб відпочивав в одному із закладів на території "Гідропарку". Востаннє його бачили близько опівночі. Пізніше поліція знайшла сумку з його речами.

 

Поліція Києва затримала чоловіка, якого підозрюють у жорстокому побитті колишнього політв’язня Кремля Володимира Балуха

 

9 жовтня Володимир Балух заявив про те, що нічого не може згадати про свій напад. 

 

Свою реабілітацію Балух порівняв з підготовкою до Олімпійських ігор