Як підготовка до Олімпійських ігор: Балух про реабілітацію

09:13, 30.11.2020
Як підготовка до Олімпійських ігор: Балух про реабілітацію

Процес реабілітації потребує дуже багато часу.

Володимир Балух розповів, що наразі проходить реабілітацію в одній із київських лікарень. Процес реабілітації потребує дуже багато часу.

 

Як інформує УМ, про це Балух заявив в інтерв'ю "Цензор. Нет".

 

За словами ексбранця Кремля, у лікарні його "дуже пресують". Доводиться щодня на тренажерах ходити по 5 кілометрів, а тоді ще 22 кілометри проїжджати на велосипеді.

 

Свою реабілітацію Балух порівняв з підготовкою до Олімпійських ігор. Тільки у суботу та неділю чоловік може відпочити.

 

"Я вже звик до того, що немає частини кістки. Спокійно торкаюся голови, мию. Час від часу ввечері мене турбують головні болі. Але я цілий день себе навантажую. Може, це з цим пов'язано. Та й погода змінюється. Досить відпочити, полежати – і біль проходить", - розповів Балух.

 

Ексбранець Кремля зізнався, що йому дуже хочеться побачити результат реабілітації. Не повільно, як це відбувається у реальності, а відразу.

 

Балух розповідає, що наразі вже почав краще ходити. Він розуміє, що "якщо наполегливо працювати, результат прийде".

 

Як повідомляла УМ,  Володимир Балух не зможе балотуватися до Київської облради через важку травму.

 

Рівно рік тому, 7 вересня 2020 року колишні політв'язні Кремля зібралися у річницю звільнення з полону в одному з ресторанів Києва 7 вересня 2020 року. Серед них, був зокрема і Володимир Балух, який прийшов на зустріч у вишиванці. Утім, додому політв’язень не повернувся, його знайшли жорстоко побитим вранці у Гідропарку.

 

16 вересня стало відомо, що Балух приходив до тями і намагався зняти пов’язку з голови. Тому лікарі ввели його в стан медикаментозної коми. 

 

Поліцейські встановили, що Балух напередодні в компанії 10-15 осіб відпочивав в одному із закладів на території "Гідропарку". Востаннє його бачили близько опівночі. Пізніше поліція знайшла сумку з його речами.

 

Поліція Києва затримала чоловіка, якого підозрюють у жорстокому побитті колишнього політв’язня Кремля Володимира Балуха

 

9 жовтня Володимир Балух заявив про те, що нічого не може згадати про свій напад.