«На х*й її собі одягни»: українців зняли з рейсу до Туреччини через відмову одягти маски

10:43, 24.09.2020
«На х*й її собі одягни»: українців зняли з рейсу до Туреччини через відмову одягти маски

Багато користувачів фейсбуку прокоментували скандал в літаку

Українську сім'ю зняли з рейсу Київ – Анталія 20 вересня. Все тому, що туристи грубо відповіли стюардесі на прохання одягнути захисні маски.

 

Як інформує УМ, про це у фейсбуці розповіла начальниця управління зі зв'язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Леся Войтицька.

 

Стюардеса ввічливо попросила туристів одягнути маски. Проте вони проігнорували її прохання, а потім взагалі відповіли їй: "На х*й собі одягни".

 

Бортпрацівники зреагували на хамство родини й вже через пів години вивели сім'ю з літака під оплески пасажирів. Ще 30 хвилин працівники в багажному відділенні шукали валізи скандалістів. Після годинної затримки літак все ж полетів.

 

"Година затримки рейсу. Скоріше за все, ще й штраф за це сплатять. Ось так ввічливість та маска могли врятувати людям відпустку. Та шото пошло нє так", - розповіла Войтицька.

 

Багато користувачів фейсбуку прокоментували скандал в літаку:

 

"Цікаво, що невігласи пішли саме туди, куди вони пропонували надягнути маску.", "Багато чого залежить не від пасажирів, а від стюардес. Ми летіли з Анталії 5 днів тому, один "грамотєй" зреагував тільки на зауваження стюардеси перед посадкою в Борисполі. До того часу він хмикав, відмовчувався, маску витягнув з сумки та причепив на вухо, але не вдягав. Стюардеси ходили по салону і вдавали, що не помічають. Таке.", "Ще б заборону на в'їзд назавжди. І хай натягує собі що завгодно в Затоці, якщо вистачить коштів, звичайно."
"Ці розумники дуже швидко лікуються, коли доводиться сплатити штраф за відсутність маски.", "В Індонезії це 35 євро, якщо маски не на обличчі, просто на вулиці просто неба. І понад 100 – в громадському місці."