Двом курсанткам ампутували по нозі після наїзду на них нетверезого офіцера

13:16, 26.08.2020
Двом курсанткам ампутували по нозі після наїзду на них нетверезого офіцера

Дівчата-курсантки приїхали в заклад по форму.

У Києві прооперували курсанток, на яких учора на території військового коледжу наїхав нетверезий офіцер. Двом дівчатам ампутували по нозі.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє ТСН.

 

Зазначається, що після наїзду в столичний військовий госпіталь дівчат привезли з важкими травмами.

 

"В однієї дівчини ампутували ногу, у другої ампутували ногу, а за третю борються, сподіваємося все обійдеться. Я не знаю, як легковий автомобіль міг наїхати так, щоб були такі серйозні травми", - розповіла волонтерка Наталя Воронкова.

 

Водія, 1974 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

Раніше про те, що на території військового коледжу в Києві на вул. Зоологічній нетверезий майор наїхав на трьох дівчат-курсанток, які прийшли до установи за формою, повідомив  портал "dtp.kiev.ua".

 

"Всі в серйозному стані госпіталізовані у військовий госпіталь, одній із них ампутують обидві ноги. Винуватця затримали, на місці СОГ (слідчо-оперативна група), подію ретельно намагаються приховати. Факт сп'яніння майора вже підтвердив драгер на місці", - говориться в повідомленні, опублікованому на сторінці dtp.kiev.ua в соцмережі Фейсбук.Джерело: 

 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до 3 років.