У Севастополі окупанти збільшили населення до 700 тисяч

21:04, 08.05.2020
У Севастополі окупанти збільшили населення до 700 тисяч

Окупанти змінюють населення Севастополя, що прирівнюється до військового злочину.

Реальне населення Севастополя збільшилося на 80% за рахунок прибуття окупантів протягом шести років після анексії Криму.

 

Зокрема, станом на кінець квітня 2020 року окупанти в Криму провели аналіз споживання хліба і води в Севастополі, відповідно до якого населення міста становить близько 700 тисяч осіб, а це на 80% більше, ніж на початку 2014 року.

 

Як інформує «Україна молода», про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у п’ятницю.

 

Так, до російської анексії, станом на початок 2014 року, в Севастополі мешкали 393 тисяч людей.

 

«Зазначені відомості свідчать, що за шість років окупації номінальне населення Севастополя зросло на 15%, а реальне – майже на 80%», – йдеться в повідомленні.

 

Значна частина нових мешканців – це військовослужбовці окупаційного контингенту, співробітники силових органів РФ та члени їхніх родин.

 

У міністерстві зазначають, що «з урахуванням виїзду з Севастополя частини громадян України, які не сприйняли окупацію, йдеться про свідому істотну заміну населення державою-окупантом, що є порушенням міжнародного гуманітарного права і прирівнюється до військового злочину».

 

Зауважимо, що виміри споживання хліба серед населення не можуть бути точними.