«Укрпошта» безкоштовно доставлятиме освячені паски

10:06, 09.04.2020
«Укрпошта» безкоштовно доставлятиме освячені паски

Вартість пасок буде 30 і 50 гривень (300 і 450 грам)

Замовити безкоштовну доставку можна на сайті компанії або через контакт-центр 0 800 300 545 до 12 квітня включно. І вже з понеділка, 13 квітня,  "Укрпошта" буде доставляти освячені паски всім бажаючим.

 

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці в Facebook.

 

Листоноші або кур’єри будуть приносити паски додому з 13 по 17 квітня. Це залежить від дати замовлення і населеного пункту.

 

“Мав честь звернутися до предстоятелів ПЦУ митрополита Епіфанія і Української греко-католицької церкви Святослава за благословенням і освяченням пасхальних хлібів для всіх українців, які дотримуються заходи карантину і проведуть Великдень вдома”, – розповів Криклій.

Генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський повідомив, що вартість пасок буде 30 і 50 грн.

 

“Укрпошта”, спільно з нашими партнерами, Київським хлібозаводом, пропонує зберегти своє здоров’я, нікуди не ходити, а замовити паску додому, не позбавляючи себе свята навіть у таких складних умовах. Вартість пасок буде 30 і 50 гривень (300 і 450 грам), а доставка “Укрпоштою” буде безкоштовною”, – написав Смілянський.

 

 
Як повідомляла УМ, УГКЦ та ПЦУ рекомендують залишатись вдома та подивитися богослужіння онлайн, прочитати молитву і покропити пасхальні страви свяченою йорданською водою.
 
Тиждень тому, гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський втягнув державне підприємство у сексистський скандал невдало пожартувавши про можливості безкоштовної доставки додому секс-іграшок під час карантину.