Помпео їде до Києва: в столиці обмежать рух транспорту

09:57, 30.01.2020
Помпео їде до Києва: в столиці обмежать рух транспорту

У Києві з 30 січня по 1 лютого тимчасово обмежать рух транспорту у зв’язку з візитом в Україну державного секретаря США Майка Помпео.

 

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Управління державної охорони України.

 

«Звертаємо увагу жителів і гостей Києва на те, що з 30 січня до 1 лютого у зв’язку з візитом в Україну Державного секретаря Сполучених Штатів Америки Майка Помпео можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху в столиці. Також просимо врахувати ймовірні обмеження дорожнього руху на Бориспільському шосе у четвер 30 січня та в суботу 1 лютого», - йдеться у повідомленні.

 

Управління державної охорони України спільно з іншими правоохоронними органами забезпечуватиме безпеку та надаватиме супровід делегації Сполучених Штатів Америки на території України впродовж візиту.

 

Держсекретар США Майк Помпео прибуде до Києва 30 січня і зустрінеться з трьома українськими високопосадовцями.

 

Помпео матиме переговори з президентом України Володимиром Зеленським, міністром закордонних справ Вадимом Пристайком та міністром оборони Андрієм Загороднюком «для підкреслення підтримки Сполученими Штатами суверенітету й територіальної цілісності України».

 

Держсекретар також вшанує тих, хто загинув на Донбасі. Церемонія покладання квітів відбудеться біля Михайлівського Золототверхого монастиря.

 

Помпео проведе зустрічі з релігійними лідерами, представниками громадянського суспільства та лідерами ділових кіл.

 

Після Києва Помпео відвідає Білорусь, Узбекистан, Казахстан та Велику Британію.