Черкаський депутат Гура вбив та закопав у лісосмузі свою дружину

09:20, 29.05.2018
Черкаський депутат Гура вбив та закопав у лісосмузі свою дружину

Сергій Гура загинув після атаки колишнього подільника

У Черкасах – моторошне продовження жахливої історії, яка сталася минулого четверга по вулиці Хрещатик, коли у власному офісі було вбито депутата обласної ради Сергія Гуру, якого в авторитетних колах називали «Гурентієм».

Тож наразі, як повідомляють черкаські ЗМІ, ще одна страшна новина – вбитий депутат 15 років тому застрелив і закопав у лісосмузі свою дружину. Свідком цього був Микола Гончар, колишній охоронець Сергія Гури, який і застрелив нині свого шефа.

За інформацією черкаської телекомпанії «Антена», поліція розкрила вбивство, скоєне 15 років тому відомом черкаським кримінальним авторитетом. В лісопосадці на околиці приміського села Леськи ексгумували тіло жінки, вбитої кількома пострілами в потилицю. Всі минулі роки вона вважалася зниклою безвісті.

Як розповідає «Антена», весною 2003-го року про зникнення жінки заявив її чоловік. Мовляв, вона сіла у потяг «Одеса-Москва» і більше її ніхто не бачив.

Хоча насправді одного вечора він попросив свого найближчого помічника відвезти дружину в нічний клуб. Коли той зайшов до його будинку в приміському селі Червона Слобода, сходинками спускалася дружина, а за нею її чоловік.

Несподівано той дістав пістолет Макарова і впритул вистрелив жінці у потилицю. Шокованому соратнику, наголошує «Антена», він повідомив, що та забагато знала. А тоді наказав допомогти приховати сліди злочину.

Сам поклав тіло в клітчастий баул і разом з помічником поставив його в багажник авто. Але за певний час в мішку почулися хрипи. Чоловік ще одним пострілом в потилицю холоднокровно «заспокоїв» свою дружину.

Далі, розповідає «Антена», тіло відвезли та закопали в лісосмузі. Але наступного дня вбивця згадав, що в кишені дружини залишився мобільник і наказав своєму помічнику відкопати її та забрати телефон. Що той і зробив.

На момент злочину родина виховувала 10-річного сина.

Поки що офіційної інформації щодо розкриття вбивства дружини депутата правоохоронці не оприлюднили, однак провели ексгумацію на місці, на яке вказав Микола Гончар. 

Правоохоронці знайшли картату сумку, в якій було тіло жінки із двома кульовими пораненнями в голову.



Нагадаємо, депутата Черкаської обласної ради Сергія Гуру вбив 24 травня у Черкасах його колишній охоронець Микола Гончар.

За інформацією «Антени», нападник є «молодшим партнером вбитого по рибному бізнесу, між якими виникли суперечності і шеф звинуватив його в присвоєні грошей».

Днями Соснівський районний суд Черкас обрав підозрюваному у вбивств депутата запобіжний захід - два місяці тримання під вартою без права застави.