Безугла працюватиме в комітеті з нацбезпеки: «слуги» зірвали кворум

11:57, 23.07.2024
Безугла працюватиме в комітеті з нацбезпеки: «слуги» зірвали кворум

Безугла продовжуватиме свою деструктивну діяльність, вважають її опоненти. (facebook.com/bezuhlamariana)

Члени регламентного Комітету Верховної Ради від фракції «Слуга народу» зірвали кворум під час голосування за виключення народної депутатки Мар’яни Безуглої з Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

 

Відтак одіозна нардепка продовжить працювати на посаді заступниці голови Комітету.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомила народна депутатка від фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз у вівторок.

 

«Щойно регламентний комітет Верховної Ради України під час розгляду проєкту Постанови Комітету з питань нацбезпеки та розвідки про зняття Мар’яни Безуглої з посади заступника Голови комітету - зірвали кворум», - написала вона у соцмережах.

 

За її словами, розгляд питання зірвали народні депутати від фракції «Слуга народу» Людмила Марченко, Артем Культенко, Оксана Гринчук, Андрій Кострійчук, а також депутат від «Платформа за життя та мир» Михайло Папієв.

 

«Відтак, Безугла продовжуватиме свою деструктивну діяльність, як член комітету нацбезпеки та розвідки, як людина яка внесена в базу Миротворець, як людина, яка фактично призведе до блокування роботи комітету в закритому режимі, адже представники сектору безпеки і оборони відмовляються працювати в режимі таємно за її присутності», - наголосила пані Фріз.

 

Тоді як перший заступник голови комітету з питань регламенту, нардеп "Батьківщини" Сергій Євтушок додав: «Щойно під час розгляду на засіданні регламентного комітету питання про виключення Безуглої з комітету нацбезпеки і оборони "слуги" (крім голови комітету) демонстративно залишили засідання, чим зірвали кворум. Мар'яна залишається в обоймі комітету».

 

Нагадаємо, що напередодні члени Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки підтримали проєкт постанови про виключення з його складу заступниці голови комітету МарʼяниБезуглої.

 

Як повідомляла «УМ», раніше Безуглу зняли з посади голови підкомітету з питань цивільного демократичного нагляду та контролю Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвитку.

 

Після цього Безугла офіційно вийшла з фракції "слуг"