Зеленський обіцяє побудувати 2 тисячі км фортифікацій у три смуги

16:54, 11.03.2024
Зеленський обіцяє побудувати 2 тисячі км фортифікацій у три смуги

Зеленський не вперше обіцяє побудувати потужну оборону, але віз і нині там. (Фото Офісу президента)

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, на якій ішлося про ситуацію на фронті, озброєння та будівництво фортифікацій.

 

Як інформує Україна молода, про це глава держави повідомив у соцмережах в понеділок, 11 березня.

 

"Важлива тема – фортифікації. Звіт прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо темпів зведення нових оборонних рубежів. Захист у три смуги завдовжки 2000 кілометрів – масштабне завдання, але зараз темпи хороші. Розраховую на вчасне завершення", - зазначає Зеленський.

 

Президент також заслухав детальні зведення від командування щодо ситуації на полі бою. Зокрема доповіді головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича, командувачів на місцях.

 

Йшлося про Куп’янський, Лиманський, Бахмутський, Авдіївський, Мар’їнський, Південний напрямки, операції морської піхоти.

 

"Доповіді міністра оборони Рустема Умєрова та очільника Мінстратегпрому Олександра Камишіна щодо забезпечення фронту всім необхідним. Фактичне та майбутнє надходження снарядів, ракет та іншого озброєння. Власне виробництво", - додав глава держави.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заміна Залужного на Сирського у побудові ліній оборони нічого не змінила